“The more you know, the more you can create. There’s no end to imagination in the kitchen.” – Julia Child


Ontwerper

Mijn kwaliteiten

 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • eerlijk en recht door zee
 • flexibel
 • stipt en accuraat
 • technisch denkvermogen
 • ruime ervaring in projectmanagement
 • gevoel voor innovaties en de
  laatste trends
 • ruime ervaring en expertise
 • spreken/schrijven van Nederlands – voldoende 😉 (ik woon sinds 2015 in Nederland)

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Inga Godlevskiene en ik ben uw keuken ontwerper.

De keuken is mijn lievelingsruimte, ik ontwerp al keukens sinds 2002. Vanaf die tijd werk ik met de bekendste hoge kwaliteit keukenfabrieken.

De keuken is het hart van het huis. Hier wordt niet alleen gekookt, het is ook een heerlijke plek om lekker samen te zijn. Met een op maat gemaakte keuken heeft u echt iets unieks in huis. De keuken is tenslotte een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarnaast moet een keuken ook praktisch zijn, zodat u kunt kokkerellen en ruimte heeft om al uw spullen op te bergen. Ik maak een keukenontwerp geheel naar uw individuele wensen en kijk altijd naar de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen creëer ik vervolgens een sfeervolle ruimte. Zoekt u naar een keuken die helemaal bij u past? Dan wil ik graag uw keuken ontwerper zijn!


Interior Design is making the best possible use of the available space. Wellicht kunt u mij herkennen in deze video uit 2004. Ik had mijn mooiste kleren aan 😀 Het is leuk om naar de keukens van vroeger te kijken… Toch zijn veel dingen nu ook weer helemaal in, zoals bijvoorbeeld zwarte keukens.


Voordat je op pad gaat om een nieuwe keuken te kopen

Denk goed na over deze:

 • de keuken is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis
 • de keuken bij de stijl van het huis moet passen
 • de keuken niet alleen mooi maar ook echt handig moet zijn
 • een keuken gebruikt u elke dag  en de kwaliteit van een keuken is heel belangrijk
 • de keuken niet trendy hoeft te zijn als die trend niet hun smaak is
 • de keuken voor minimaal vijftien jaar in hun huis zal staan en deze na vijf en tien jaar ook nog mooi moet zijn
 • als u een keuken gaat kopen, dit geen plek is om snelle beslissingen te nemen.
  En het belangrijkst – samen werken en samen denken.
  Heel vaak komen klanten met hun eigen ideeën, maar heel vaak veranderen ze die weer na een gesprek met mij of als ik hun idee laat zien als ontwerp. Ik denk heel graag mee en werk eerlijk: uw keuken is mijn keuken.Uw keuken is mijn keuken

Dat is hoe ik naar iedere keuken kijk.

”Het is jullie keuken, jullie moeten weten wat jullie willen…”

– dat heeft een keukenverkoper een keer tegen mijn klant gezegd in een keukenzaak.

Ik werk op een andere manier. Ik zorg er voor dat uw keuken de beste indeling krijgt en mooi en handig wordt. Ik ben met iedere keuken tenminste één of twee dagen in gedachten bezig en daarna leg ik hem vast in een ontwerp. Soms maak ik één tot drie opties en kiezen we samen de beste optie.


Brede keuze van frontjes: vanaf een budget tot een luxe voor de laagste prijs

Ik werk met verschillende prijsniveaus en fabrieken. Bij mij betaalt u voor de zelfde kwaliteit keuken nooit meer dan bij grote keukenzaken voor een keuken op maat. Een kleine zaak heeft minder kosten en dat betekent dat uw keuken minder kan kosten.

 Ik lever alleen op maat gemaakte keukens, voor iedere klant. Een keuken op maat hoeft niet duur te zijn. Ik werk namelijk kostenefficiënt en door mijn jarenlange expertise zoek ik altijd pragmatische oplossingen en de beste prijs voor iedere klant. Ik ben ook sterk in het totaalkeuken-concept. Dankzij mijn lange ervaring weet ik wanneer welke stappen gezet moeten worden. Ik kan ook fungeren als werkvoorbereider of als projectmanager. 


Ik werk samen met vooraanstaande keukenfabrikanten (de beste prijs voor maatwerk-keukens). Die maken standaard en nietstandaard kasten van echt hoge kwaliteit. Van deze kasten maak ik uw keukenmeubel op maat. Ook met leveranciers van apparatuur heb ik goede contacten. Net zoals met loodgieters, elektriciens en andere vakmannen die nodig zijn voor een maatkeuken.

Inga heeft in mijn nieuwbouwwoning een geweldige keuken ontworpen. Zij denkt goed mee met wat mijn wensen zijn en draagt vele mogelijkheden aan waarbij zij de prijs ook goed in de gaten houdt. Zal haar diensten zeker bij familie en vrienden aanbevelen. Ben echt tevreden over haar ontwerp en vakkennis.

Marion, Horn

Hier kunt u een paar prijsvoorbelden vinden


Studio

Ik werk in mijn studio met de naam

“ Interieurruimte”, hier heb ik veel stalen liggen. Ik heb geen showroomkeukens. Ik maak voor u een professioneel ontwerp met een speciaal ontwerp programma.


De volgorde voor het inrichten van uw droomkeuken

(dit laat ik met een keuken verhaal zien, gelukkig had ik een klant die in de buurt woont, daardoor heb ik zoveel process foto’s)


De eerste afspraak bij u thuis

Het is belangrijk dat onze eerste afspraak plaatsvindt bij u thuis. Daar hebben we direct een constructief gesprek. Ik zie dan ook gelijk veel (looproutes, mogelijkheden, waar leidingen liggen, waar ramen en deuren staan en de stijl uw woning). Bovendien kan ik direct afmetingen nemen.

De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.


De tweede afspraak


De tweede afspraak is altijd bij mij in de studio. Wees erop voorbereid om  alle mogelijkheden van uw ruimte te zien. Soms is er maar één de mooiste optie, maar soms zijn er twee of drie mooie opties. Ik laat het u altijd zien. Ik weet dat het soms hele andere ideeën zijn dan wat u als klant van tevoren heeft bedacht. Daarom krijgt u de tijd. Ik zet u nooit onder druk.

We waren toe aan een nieuwe keuken, maar kwamen niet uit de indeling. ( wel of niet aanbouwen, muurtje eruit of toch niet, kookeiland of niet…) Inga is komen kijken en heeft vervolgens 3 tekeningen voor ons gemaakt. Inga is professioneel en denkt goed met je mee. We hebben voor 1 van haar ontwerpen gekozen en zijn er heel tevreden mee.

Caroline, Roggel


Geen druk


Ik snap dat u op deze dag veel informatie krijgt. Voor mij is het erg belangrijk dat u alles begrijpt. Waarom ik bijvoorbeeld één of andere dingen aangeboden heb. U dient ook te begrijpen op welke manier uw eisen en wensen terugkomen in uw nieuwe keuken. Daarna heeft u natuurlijk tijd nodig om alle informatie te verwerken. Ik zeg dan ook nooit dat u direct een beslissing moet nemen en de keuken moet bestellen, dat zal bij mij nooit gebeuren. Met al deze informatie stuur ik u naar huis om er minimaal een nacht over te slapen – of niet te slapen, maar u moet er toch goed over nadenken. Misschien lukt het u zich voor te stellen hoe de nieuwe keuken in uw keukenruimte zal staan. U kent uw gewoontes beter dan ik, en wat beter is voor u. Hoe meer aandacht u er aan besteedt, hoe beter het resultaat zal zijn dat wij bereiken. Ik ben er om u te helpen, maar u beslist.Eureka


U heeft uw droomkeuken ontwerp gekozen. Soms is dat gebeurd in een tweede afspraak indien er niet veel mogelijkheden waren. Soms is dat tijdens de derde afspraak bij mij in de studio. Op deze heuglijke dag praten wij over alles wat er gaat komen.

Na deze afspraak ontvangt u van mij een offerte met een prijsopgave van hoeveel uw keuken (all-in) zal kosten.

Is alles in orde? Dan tekenen wij samen de bevestiging van bestelling.


De wachttijd


Meestal duurt het zes tot tien weken (afhankelijk van keukenfrontjes en fabriek). Dat is geen rustige tijd voor u. Tot uw nieuwe keuken komt dienen er in uw keuken ruimte nog veel dingen te gebeuren (misschien nieuwe leidingen of misschien moeten sommige vervangen of verlengd worden). Ik geef u altijd een installatie plan.


Montage van de nieuwe keuken


Soms zijn er vragen of is mijn hulp nodig om ter plekke een beslissing te nemen. Ik help graag.


Ten slotte kunt u genietenOver veel aandacht


U kunt tijdens het gehele proces altijd op mijn hulp rekenen zonder extra kosten. Ik besteed veel aandacht aan iedere vraag en antwoord zo snel mogelijk. Ik zorg er voor dat dit proces voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt. Mijn werkstijl is tenslotte “Uw keuken – mijn keuken”. Zoals de keuken van Theo. Lees hier wat hij heeft geschreven:

Ik ben heeeeel tevreden. Inga heeft mij, zeer professioneel, stapje voor stapje begeleid naar het kiezen van, uitzoeken van een nieuwe vormgeving van mijn oude keuken, die een stuk praktischer is voor de beperkte ruimte waar ik over kan beschikken. Het is echt prachtig geworden. En ook tijdens het proces, als er een probleem rees, kwam ze na een telefoontje meteen naar me toe om vervolgens uren lang bezig te zijn om dat probleem op te lossen. En dat lukte altijd.En bij Inga kost dat echt niet meer, maar minder dan bij de grote keuken giganten. Ik vind haar bedrijfje echt een aanrader als je een persoonlijke en professionele begeleiding zoekt om een nieuwe keuken te realiseren.


En nog een bericht van hem op 1 januari 2020:

Ik wens jou en je gezin het allerbeste voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat de zaken goed gaan.

Je hebt een mooi stukje vakwerk laten zien met mijn nieuwe keuken. Ik ben er heel blij mee en krijg ook geregeld complimenten. Vooral de vrouw die hier schoonmaakt is erg enthousiast. Afgelopen maandag noemde ze jou nog GENIAAL. 

Groetjes en 😘. Theo.

Het grootste verschil tussen mij en keukenverkopers (druk woord) is, dat het niet mijn doel is alleen maar een keuken te verkopen. Mijn doel is, dat ik samen met u de mooiste keuken ga creëren die past bij uw woning. Ik sta achter en naast u tijdens het gehele proces, van begin tot eind. En als ik dit soort berichtjes of dit soort woorden van mijn klanten lees of hoor voel ik me heel tevreden. Ik werk met al mijn passie om dit gevoel te krijgen. Want uw keuken is mijn keuken.