De volgorde voor het inrichten van uw droomkeuken


Dit laat ik met een keuken verhaal zien, gelukkig had ik een klant die in de buurt woont, daardoor heb ik zoveel process foto’s


De eerste afspraak bij u thuis

Het is belangrijk dat onze eerste afspraak plaatsvindt bij u thuis. Daar hebben we direct een constructief gesprek. Ik zie dan ook gelijk veel (looproutes, mogelijkheden, waar leidingen liggen, waar ramen en deuren staan en de stijl uw woning). Bovendien kan ik direct afmetingen nemen.

De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.


De tweede afspraak


De tweede afspraak is altijd bij mij in de studio. Wees erop voorbereid om  alle mogelijkheden van uw ruimte te zien. Soms is er maar één de mooiste optie, maar soms zijn er twee of drie mooie opties. Ik laat het u altijd zien. Ik weet dat het soms hele andere ideeën zijn dan wat u als klant van tevoren heeft bedacht. Daarom krijgt u de tijd. Ik zet u nooit onder druk.

We waren toe aan een nieuwe keuken, maar kwamen niet uit de indeling. ( wel of niet aanbouwen, muurtje eruit of toch niet, kookeiland of niet…) Inga is komen kijken en heeft vervolgens 3 tekeningen voor ons gemaakt. Inga is professioneel en denkt goed met je mee. We hebben voor 1 van haar ontwerpen gekozen en zijn er heel tevreden mee.

Caroline, Roggel


Geen druk


Ik snap dat u op deze dag veel informatie krijgt. Voor mij is het erg belangrijk dat u alles begrijpt. Waarom ik bijvoorbeeld één of andere dingen aangeboden heb. U dient ook te begrijpen op welke manier uw eisen en wensen terugkomen in uw nieuwe keuken. Daarna heeft u natuurlijk tijd nodig om alle informatie te verwerken. Ik zeg dan ook nooit dat u direct een beslissing moet nemen en de keuken moet bestellen, dat zal bij mij nooit gebeuren. Met al deze informatie stuur ik u naar huis om er minimaal een nacht over te slapen – of niet te slapen, maar u moet er toch goed over nadenken. Misschien lukt het u zich voor te stellen hoe de nieuwe keuken in uw keukenruimte zal staan. U kent uw gewoontes beter dan ik, en wat beter is voor u. Hoe meer aandacht u er aan besteedt, hoe beter het resultaat zal zijn dat wij bereiken. Ik ben er om u te helpen, maar u beslist.Eureka


U heeft uw droomkeuken ontwerp gekozen. Soms is dat gebeurd in een tweede afspraak indien er niet veel mogelijkheden waren. Soms is dat tijdens de derde afspraak bij mij in de studio. Op deze heuglijke dag praten wij over alles wat er gaat komen.

Na deze afspraak ontvangt u van mij een offerte met een prijsopgave van hoeveel uw keuken (all-in) zal kosten.

Is alles in orde? Dan tekenen wij samen de bevestiging van bestelling.


De wachttijd


Meestal duurt het zes tot tien weken (afhankelijk van keukenfrontjes en fabriek). Dat is geen rustige tijd voor u. Tot uw nieuwe keuken komt dienen er in uw keuken ruimte nog veel dingen te gebeuren (misschien nieuwe leidingen of misschien moeten sommige vervangen of verlengd worden). Ik geef u altijd een installatie plan.


Montage van de nieuwe keuken


Soms zijn er vragen of is mijn hulp nodig om ter plekke een beslissing te nemen. Ik help graag.


Ten slotte kunt u genietenOver veel aandacht


U kunt tijdens het gehele proces altijd op mijn hulp rekenen. Ik besteed veel aandacht aan iedere vraag en antwoord zo snel mogelijk. Ik zorg er voor dat dit proces voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt. Mijn werkstijl is tenslotte “Uw keuken – mijn keuken”. Zoals de keuken van Theo. Lees hier wat hij heeft geschreven:

Ik ben heeeeel tevreden. Inga heeft mij, zeer professioneel, stapje voor stapje begeleid naar het kiezen van, uitzoeken van een nieuwe vormgeving van mijn oude keuken, die een stuk praktischer is voor de beperkte ruimte waar ik over kan beschikken. Het is echt prachtig geworden. En ook tijdens het proces, als er een probleem rees, kwam ze na een telefoontje meteen naar me toe om vervolgens uren lang bezig te zijn om dat probleem op te lossen. En dat lukte altijd.En bij Inga kost dat echt niet meer, maar minder dan bij de grote keuken giganten. Ik vind haar bedrijfje echt een aanrader als je een persoonlijke en professionele begeleiding zoekt om een nieuwe keuken te realiseren.


En nog een bericht van hem op 1 januari 2020:

Ik wens jou en je gezin het allerbeste voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat de zaken goed gaan.

Je hebt een mooi stukje vakwerk laten zien met mijn nieuwe keuken. Ik ben er heel blij mee en krijg ook geregeld complimenten. Vooral de vrouw die hier schoonmaakt is erg enthousiast. Afgelopen maandag noemde ze jou nog GENIAAL. 

Groetjes en 😘. Theo.

Het grootste verschil tussen mij en keukenverkopers (druk woord) is, dat het niet mijn doel is alleen maar een keuken te verkopen. Mijn doel is, dat ik samen met u de mooiste keuken ga creëren die past bij uw woning. Ik sta achter en naast u tijdens het gehele proces, van begin tot eind. En als ik dit soort berichtjes of dit soort woorden van mijn klanten lees of hoor voel ik me heel tevreden. Ik werk met al mijn passie om dit gevoel te krijgen. Want uw keuken is mijn keuken.