Kuntstofwerkblad

Kunststof keukenbladen zijn vervaardigd uit spaanplat en worden afgedekt met een HPL (High Pressure Laminate). Hierdoor zijn de werkbladen bestand tegen intensief gebruik. De bladen zijn zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen met zachte schoonmaakmiddelen.

Kunststof aanrechtbladen: uiterst functioneel en decoratief
Kunststof werkbladen zijn de basis voor karakteristieke en trendy keukendesigns. De nieuwe en uitgebreide keuze aan steen-, beton-, metaal-, keramiek- en houtreproducties en paar aantrekkelijke werkbladmodellen zorgen voor oneindige ontwerpmogelijkheden.
Het is ook een goede en goedkope oplossing natuurlijk!

12, 16, 25, 39, 90 mm hoogte

U kunt deze stalen in mijn studio vinden.

Onderhoud: Een laminaat werkblad heeft een gesloten oppervlak. Er kan dus geen vuil in trekken. Normaal vuil zoals vet, olie, vingerafdrukken, kalkresten, roest, koffie, thee, was, bloed en rode wijn haal je weg met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel en een beetje wasmiddel, afwasmiddel of groene zeep. Laat eventueel een tijd inwerken, spoel grondig na met helder water, en wrijf het werkblad goed droog. Gebruik nooit een schuurspons!
– Gebruik voor hete pannen altijd een onderzetter
– Snijd geen vlees of groenten op het aanrechtblad
– Laat geen zware voorwerpen op het aanrechtblad vallen


Granieten werkblad


Graniet is te herkennen aan de gespikkelde en gelijkmatige structuur in alle richtingen. De steen bestaat vooral uit veldspaat (kristallen) die de steen zijn kleur geven, zwarte biotiet en grijze kwartskorrels. Graniet is in vele kleuren leverbaar. Rode en bruine tinten komen veel voor.

Graniet is bestand tegen hoge gebruiksbelastingen en ook vorstbestendig. Het oppervlak kan op allerlei manieren glanzend, dof of ruw worden afgewerkt.

De bewerking heeft invloed op de kleur en onderhoud van de steen. Polijsten geeft de diepste kleurweergave, terwijl een ruwe bewerking de kleur fletser maakt.
Ook uitermate geschikt als keuken achterwand bekleding!
Maar ook als zijwanden of zogenaamde stollen wanden


Composiet werkblad


Een werkblad van composiet is leverbaar in een ongeëvenaard groot scala aan kleuren en uitvoeringen. Een keuken met een werkblad van composiet kan een moderne, strakke uitstraling krijgen maar ook een klassieke uitstraling of juist een nostalgische look. Zo goed als alle composiet soorten hebben ook nog eens bijzonder praktische eigenschappen. Composiet is op dit moment niet voor niets het meest populaire werkblad in de keuken.
Ook uitermate geschikt als keuken achterwand bekleding! Zeker achter kookplaten.
Maar ook als zijwanden of zogenaamde stollen wanden


DEKTON werkblad


Dekton is één van de nieuwste innovaties op het gebied van industriële steensoorten. Het materiaal is ontwikkeld met behulp van de wetenschap en technologie. Dekton is een geavanceerd materiaal dat wordt gemaakt uit een mengsel van glas, porselein en kwarts. Door middel van een chemische reactie wordt een bijzonder hard materiaal gemaakt. Waar de natuur duizenden jaren over doet om te bereiken doet Dekton in enkele uren, het materiaal heeft echter een zeer natuurlijke look. Wie van zijn keuken een unieke ruimte wil maken vindt in DEKTON een bijzonder product dat jaar in jaar uit mooi blijft. Dankzij het grote formaat is het materiaal perfect voor grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld keukeneilanden die uit één stuk kunnen worden geïnstalleerd, zonder naden en zonder beperkingen. Daarnaast is Dekton vlek- en krasbestendig, goed bestand tegen UV stralen, vorst en dooi. En ook nog eens slijtvast en onbrandbaar.
Ook uitermate geschikt als keuken achterwand bekleding!
Maar ook als zijwanden of zogenaamde stollen wanden


Keramiek werkblad


Keramiek is een industrieel vervaardigd product, gebaseerd op klei, dat onder extreem hoge temperaturen wordt gebakken. Keramiek is enkel beschikbaar in een satin (matte, geborstelde) oppervlakte.

Keuken werkbladen van keramiek zijn niet alleen volkomen onderhoudsvrij, u kunt er ook iedere dag weer zorgeloos aan werken. Keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig. Bovendien niet poreus.
Ook uitermate geschikt als keuken achterwand bekleding!
Maar ook als zijwanden of zogenaamde stollenwanden