Laat ik me even voorstellen

Mijn naam is Inga Godlevskiene ik ben gediplomeerde ingenieur, werkzaam als ontwerper/ projectbegeleider. Ik ben er echte keukenexpert met meer dan 20 jaar praktijkervaring en vakkennis in de keukenbranche.

Sinds 2002 werk ik met hart en ziel in de keukenbranche, altijd met de hoogste kwaliteit uit Duitsland. Inmiddels staan er al honderden keukens op mijn palmares. Naast mijn universitaire opleiding en master in Mechanical Engineering heb ik veel trainingen gevolgd en ontzettend veel kennis opgedaan op het gebied van functionaliteit en design van een keuken. Bij een keukenverbouwing ben ik erg sterk.

Vaak word mij de vraag gesteld wat het verschil is tussen grote keukenzaken en mijn manier van werken in mijn studio. Heeft het consequenties voor hun wensen of kunnen zij gewoon hetzelfde geleverd krijgen? Nieuwe klanten die niet via mijn netwerk zijn gekomen hebben veel van dit soort vragen.


Om één simpel en duidelijk antwoord te geven; bij mij krijg je complete nieuwe keuken als bij een grote keukenzaak!

Maar er het gaat wel wat anders en dat leg ik graag even uit.

Meer aandacht, meer woonplezier

Zodra je een grote keukenzaak inloopt komen de verkopers op je af. Zij zullen gerust een nieuwe trendy keuken voor je kunnen en willen samenstellen, maar ze hebben geen tijd om jauw wensen en behoeften inventariseren. Meestal hebben ze weinig ervaring en ze kijken bijna nooit of de keuken bij het stijl van het huis past en een geheel vormt.


Oude keuken

Oude keuken


Ik heb vier opties voor deze keuken gemaakt.

Het keuze van de klanten– optie 4 . Het process is hier te vinden.Op het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt zal die niet bij mij in de studio plaatsvinden maar bij jou thuis. Zo krijg ik een algemeen beeld van jullie woning, de stijl en de ruimte. Ik meet zelf alles voor jullie in en kan doordat ik precies de situatie ken een ontwerp maken met de meest functionele en mooie opstelling. Ook kleur en stijl kan ik op deze manier het beste toepassen.

Als ik bij jou thuis ben geweest duik mijn studio in voor meerdere ontwerpen. Je krijgt altijd keus uit verschillende opzetten. Dan nodig ik je uit bij mij en kunnen we verder gaan creëren. We kiezen de materialen en de kleuren en met al deze informatie ga je naar huis om het eens rustig te laten bezinken. Ben je eruit? Dan zal ik een complete offerte voor je maken. Omdat mijn studio aan huis is en ik geen grote showroom heb zijn mijn kosten laag. Mede hierdoor zijn de prijzen in mijn offerte vaak lager dan je misschien had verwacht. Voor mij is het belangrijk dat jij de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt en dat we een hele fijne samenwerking zullen hebben.


Ik hou van korte lijnen en goede bereikbaarheid en ben daarom ook ten alle tijden voor jullie beschikbaar. Loop je ergens tegen aan, heb je nog vragen of ben je niet helemaal tevreden? Geen keuzemenu of telefoniste, maar direct contact met mij.

Tegenwoordig werk ik aan niet meer dan drie of vier keukens per maand. Dit om er zeker van te zijn dat ik de rust en ruimte heb om veel tijd aan mijn klanten te besteden. Deze extra tijd is eigenlijk ook altijd nodig, omdat er bij een keuken plaatsen altijd meer komt kijken. Er moeten leidingen verlegd worden, elektra worden vernieuwd, stuc-en schilderwerk gedaan worden, enzovoorts. Dankzij mijn netwerk kan ik jullie helpen met de beste vakmannen- en vrouwen die dit allemaal voor jullie kunnen maken.

Levertijden kunnen wel eens een probleem zijn, zeker als er enige haast mee gemoeid is. Mijn ervaring is, is dat de leveranciers waarmee ik al jarenlang werk vaak goed meedenken en meewerken. Zo is er een standaard levertijd van zo’n vijf á zes weken, die al erg snel is, maar om onszelf niet op te jagen trek ik hier meestal twee maanden voor uit.Over de garantie hoef je je ook geen zorgen te maken, deze is exact hetzelfde. Je krijg alle garantie die volgens de EU-normen verplicht zijn bij dit soort aankopen.


In mijn studio liggen veel stalen


“Deutsche Gründlichkeit” is niet voor niets een begrip. Ze staan bekend om de uitstekende kwaliteit en om die reden werk ik uitsluitend met Duitse fabrikanten.


Alle tekeningen en ontwerpen blijven eigendom van uw-droomkeuken. In het geval, dat je bij uw-droomkeuken geen keuken koopt, maar jij wil graag ontwerptekeningen/instalatietekeningen hebben dan kost het €250 – € 350. Deze bedraag wordt verrekend als je toch beslist jouw droomkeuken hier kopen.