“The more you know, the more you can create. There’s no end to imagination in the kitchen.” – Julia Child


Ontwerper

De keuken is mijn lievelingsruimte, ik ontwerp al keukens sinds 2002. Vanaf die tijd werk ik met de bekendste hoge kwaliteit keukenfabrieken.
De keuken is het hart van het huis. Hier wordt niet alleen gekookt, het is ook een heerlijke plek om lekker samen te zijn. Met een op maat gemaakte keuken heeft u echt iets unieks in huis. De keuken is tenslotte een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarnaast moet een keuken ook praktisch zijn, zodat u kunt kokkerellen en ruimte heeft om al uw spullen op te bergen. Ik maak een keukenontwerp geheel naar uw individuele wensen en kijk altijd naar de functionaliteit van de ruimte. Met de juiste materialen creëer ik vervolgens een sfeervolle ruimte. Mijn doel is de beste indeling van de keuken in iedere opstelling creëren.
De beste heeft deze betekenis bij mij:
1) handig in gebruik (praktisch);
2) mooi (emotioneel);
3) dat alles in het huis goed bij elkaar past (stijl en sfeer).

In de verstreken 20 jaar heb ik al heel veel bijzondere situaties in ruimtes, nieuwbouwwoningen en oude boerderijen gezien. Voor elke ruimte heb ik een passend ontwerp met daarin de wensen van de klant centraal gesteld. In mij heeft u een betrouwbare partner. Uw nieuwe keuken wordt ongetwijfeld precies zoals u wenst. Bij mij kunt u maximale betrokkenheid & korte lijnen verwachten.
Ik vraag geen hoge prijzen om vervolgens korting op korting te geven. Bij mij kunt u eerlijke prijzen verwachten.
Ik heb veel opgebouwde relaties en betrouwbare partners waardoor ik u met alles kan ontlasten. Zo kunnen we de demontage en het afvoeren van uw oude keuken verzorgen, leidingwerk verplaatsen of aanvullen, timmer en bouwwerkzaamheden verzorgen, de vloer en het plafond afwerken en ga zo maar door. Ik heb voor alle werkzaamheden de juiste mensen in dienst terwijl ik uw vaste contactpersoon blijf.


Zoekt u naar een keuken die helemaal bij u past? Dan wil ik graag uw keuken ontwerper zijn!


Interior Design is making the best possible use of the available space. Ik werk in mijn studio met de naam

“ Interieurruimte”, hier heb ik veel stalen liggen. Ik heb geen showroomkeukens. Ik maak voor u een professioneel ontwerp met een speciaal ontwerp programma.


Brede keuze van frontjes: vanaf een budget tot een luxe voor de laagste prijs

Ik werk met verschillende prijsniveaus en fabrieken. Bij mij betaalt u voor de zelfde kwaliteit keuken nooit meer dan bij grote keukenzaken voor een keuken op maat. Een kleine zaak heeft minder kosten en dat betekent dat uw keuken minder kan kosten.

 Ik lever alleen op maat gemaakte keukens, voor iedere klant. Een keuken op maat hoeft niet duur te zijn. Ik werk namelijk kostenefficiënt en door mijn jarenlange expertise zoek ik altijd pragmatische oplossingen en de beste prijs voor iedere klant. Ik ben ook sterk in het totaalkeuken-concept. Dankzij mijn lange ervaring weet ik wanneer welke stappen gezet moeten worden. Ik kan ook fungeren als werkvoorbereider of als projectmanager. 


Ik werk samen met vooraanstaande keukenfabrikanten (de beste prijs voor maatwerk-keukens). Die maken standaard en nietstandaard kasten van echt hoge kwaliteit. Van deze kasten maak ik uw keukenmeubel op maat. Ook met leveranciers van apparatuur heb ik goede contacten. Net zoals met loodgieters, elektriciens en andere vakmannen die nodig zijn voor een maatkeuken.


Uw nieuwe droomkeuken in stappen


Bij het kiezen van een keuken vooral op het design letten is natuurlijk verleidelijk. Toch is het handiger om eerst over praktische zaken na te denken. De indeling en de items die een plek krijgen moeten immers perfect op gebruiker(s) zijn afgestemd.


Stap 1: Maak een vrijblijvende afspraak


Een keuken ontwerpen waar u geen spijt van krijgt?


60% van alle Nederlandse keukenkopers krijgt al binnen het eerste jaar spijt van een beslissing. Terwijl een kwalitatieve merkkeuken wel 20 jaar mooi en functioneel kan blijven. Voorkom daarom ergernis achteraf. Ik help u niet alleen met uw keuken ontwerpen, ik denk ook aan alles dat u misschien over het hoofd zou zien. Zodat u over elk detail de juiste beslissing neemt. Mag ik uw keukenruimte iets heel bijzonders maken? Neem contact met mij op en ik beloof u een keuken waar u geen spijt van krijgt.


Stap 2: VERVOLGENDE AFSPRAAK IN STUDIO.

Ik maak een 3D-ontwerp van uw nieuwe keuken. Zo zie je uw droomkeuken van dichtbij.


Alles duidelijk op computer


De keuken wordt in 3D uitgetekend zodat u het ontwerp vanaf alle kanten kunt bekijken. Daarnaast krijgt u zo een goed beeld hoe de keuken aansluit bij de rest van uw interieur. Samen bepalen we welke indeling het best bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde facetten uit een andere indeling over te nemen en indelingen samen te voegen tot een definitieve indeling.


Stap 3: Laat u adviseren. Ik adviseer u graag over alle lastige keuzes en dilemma’s.


Uw keuken ontwerpen, mijn passie!


Een keuken ontwerpen is mijn grote passie! In mijn advisering en begeleiding ga ik veel verder dan de keukenverkoper. Na bijna 20 jaar ervaring in de keukenbranche weet ik heel goed hoe een keuken technisch ontworpen moet worden. Bovendien bekijk ik de keuken als onderdeel van uw totale interieur, waarvan alle vertrekken samen een mooi, evenwichtig en gerieflijk geheel moeten vormen. Vloerkeuze, de kleuren van de wanden, de raambekleding en de verlichting zijn daarbij één van de vele belangrijke ingrediënten voor de complete sfeer.


Stap 4: Tevreden met het ontwerp? Dan maak ik een vrijblijvende offerte voor u op.


Stap 5: Bent u ook akkoord met de offerte? Dan kan ik u nog helpen met de levering, montage en afwerking. Wil je dat zelf regelen? Dat is geen probleem!


Soms zijn er vragen of is mijn hulp nodig om ter plekke een beslissing te nemen. Ik help graag.


Stap 6: Uw droomkeuken staat!Het grootste verschil tussen mij en keukenverkopers (druk woord) is, dat het niet mijn doel is alleen maar een keuken te verkopen. Mijn doel is, dat ik samen met u de mooiste keuken ga creëren die past bij uw woning. Ik sta achter en naast u tijdens het gehele proces, van begin tot eind.