Een droomkeuken begint met het beste ontwerp, dan kunt u keuze van frontjes, grepen, werkblad & apparatuur maken!Uiteraard wilt u een droomkeuken die aan al uw wensen voldoet en die keuken moet ook handig zijn. Ik ken veel praktische tips die u helpen om uiteindelijk voor de perfecte keuken te kiezen.
Ergonomie en gebruiksvriendelijkheid zijn tijdens het koken heel belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat wij tijdens het koken vooral bewegen tussen de koelkast, de spoelbak en het fornuis of de kookplaat. Hier is een vanzelfsprekende verklaring voor. Bij het koken haal je eerst voedsel uit de koelkast, dan spoel je het af en tot slot doe je het in een pan op de kookplaat. De koelkast, spoelbak en kookplaat (of het fornuis) vormen gezamenlijk de werkdriehoek of keukendriehoek.

Hierbij is niet alleen de indeling erg belangrijk, maar ook wat er zich binnen de onderkasten bevindt. U moet alles handig bij de hand hebben.

Hier kunt u bekijken welke handige oplossingen ik mijn klanten bied. Iedere keuken ruimte heeft andere mogelijkheden en ik zoek voor iedere ruimte de best passende praktische oplossingen. Bekijk hier hoe veel handige dingen er zijn in de keuken wereld. Misschien kunnen wij ook iets in uw keuken gebruiken?


Ten eerste raad ik u aan dit filmpje te bekijken, hier ben ik het mee eens: 

Het verschil tussen handig en niet handig


Handige uitvindingen in de keuken


Binnenladen in hoge kasten


Multifunctionele plank voor mobiele keukenapparaten


Spoelbak kast met lade voor afwasmiddelen etc.


Laden voor kruiden en meer


Binnenlade met speciaal handvat


Hoek CarrouselBordenhouder


Boven kasten open/close systeem


Voor degenen die van luxe houden


Handige stopcontacten in een eiland