HET MULTITALENT

MELAMINEFRONT

Coating

Karakteristieken: Het melaminefront scoort met krasvaste, uiterst slijtvaste oppervlakken en wordt aanbevolen voor bijvoorbeeld vaak gebruikte gezinskeukens. Makkelijk te onderhouden als hij is, is hij heel vergevingsgezind. Vingerafdrukken zal men er tevergeefs zoeken. Een melaminefront is zeer slijtvast en vloeistofafstotend. Zelfs na jaren van blootstelling aan zonlicht behouden de frontkleuren hun helderheid. Melaminefronten zijn uiterst veelzijdig en bieden zelfs in de instapprijsklasse een ruime keuze.

Esthetiek: Het melaminefront is verkrijgbaar in buitengewoon veel kleuren en decorvarianten. Met een fijn gestructureerd oppervlak overtuigt het als houtreproductie met een zeer authentiek karakter. Glanzende oppervlakken in melamine-uitvoering vallen in de smaak met een bijzonder hoge glansgraad en briljante diepte. Met melamine kunnen zelfs metaaleffecten worden bereikt.DE BEPROEFDE

UV-LAKFRONT


Karakteristieken: Het lakoppervlak van UV-lakfronten is zeer hard en slijtvast. In huishoudens met kinderen en keukens die dagelijks worden gebruikt, kan dit een doorslaggevend voordeel zijn. De sterkte van het front is het resultaat van een zeer zorgvuldig fabricageproces: de voorzijde van een houtmateriaal wordt meerdere malen met UV-lak gecoat en na elk lakproces in enkele seconden uitgehard met behulp van een speciaal, hoogenergetisch UV-licht. Door deze stralingsharding worden bijzonder harde, gemakkelijk te reinigen oppervlakken verkregen. De dikke kunststof rand rondom garandeert dat ook de smalle randen tegen beschadigingen beschermd zijn. Conclusie: UV-lakfronten bieden verrassend veel voordelen in de instapprijsklasse.

Esthetiek: Of het nu hoogglans of zijdemat betreft – UV-lakfronten overtuigen door hun esthetische veelzijdigheid. Alles wat u mooi vindt, mag: wij hebben een aantrekkelijke selectie UV-lakfronten in klassieke en trendy kleuren in ons assortiment. De dikke kunststof rand rondom kan in de frontkleur of in een accentkleur worden gekozen.

ANTI-VINGERAFDRUK OPPERVLAK


Fronten met anti-vingerprint-oppervlak
Een gepatenteerde technologie maakt het zijdematte oppervlak van onze frontenserie Potsdam tot een ware sensatie:
een onderhoudsvriendelijk, warm aanvoelend en onweerstaanbaar uiterlijk.Het resultaat wordt gekenmerkt door een bijzonder
anti-vingerprint-effect: vingerafdrukken op het oppervlak zijn hierdoor met het blote oog niet of nauwelijks te zien.


DE ROBUUSTE

FRONT VAN LAMINAAT


Karakteristieken: Op het eerste gezicht lijkt het laminaatfront op het melaminefront. Een leek zal het verschil waarschijnlijk nauwelijks zien. Vergeleken met het direct gecoate melaminefront heeft het oppervlak van het laminaatfront echter een meerlagenstructuur. Dit heeft verschillende voordelen: laminaat is harder en uiterst slijtvast. Daarom is het ook populair voor zwaar belaste werkbladen. Laminaatfronten zijn zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor vocht en jarenlang bestand tegen zelfs grote dagelijkse belastingen.

Esthetiek: Laminaatfronten bieden een ruime keuze aan kleuren en decors. Wie een naadloze look wil of de voorkeur geeft aan afgeronde randen, maakt met dit materiaal een zeer goede keuze. Dit komt omdat de mogelijkheden vooral bij laminaat een unieke creatieve speelruimte bieden.


DE BEGEERDE

ECHTLAKFRONT


Karakteristieken: Gelakte frontoppervlakken zijn absoluut dicht verzegeld en komen qua oppervlaktehardheid en krasvastheid ongeveer overeen met die van autolakken. In de loop van het uitgebreide bewerkingsproces wordt de ondergrond gelakt met een speciale componentenlak en vervolgens op basis van de gewenste oppervlaktestructuur geschuurd en gepolijst. Als een van de weinige keukenmeubelfabrikanten verzegelen wij onze lakfronten ook met een laklaag aan de achterkant, waardoor ze nog duurzamer en slijtvaster worden. De gemakkelijk te reinigen fronten met hun stijlvolle look rechtvaardigen de hogere aanschafkosten.

Esthetiek: Of het nu gaat om ingetogen matlak of glamoureuze hoogglanslak – echtlakfronten bekoren door hun expressiviteit, aantrekkelijke materiaalesthetiek en breed kleurenpalet. Visueel van zeer hoge kwaliteit, onderstrepen zij het hoogwaardige en huiselijke karakter van een interieurontwerp.


DE BEHAAGLIJKE

FRONT VAN HOUTFINEER


Karakteristieken: Houtfineerfronten zijn van nature duurzaam en geven uw huis een sensuele, warme sfeer van comfort. Het natuurlijk gegroeide materiaal wordt met meesterschap en de grootste zorg als fineer aangebracht op panelen op basis van gecertificeerd houtmateriaal. Een speciale beschermende premium lak maakt het fineerhout minder gevoelig voor vocht, vuil en krassen. Als echt stuk natuur kan een houtfineerfront in de loop van vele jaren en decennia, afhankelijk van de lichtinval, zijn kleurschakering minimaal veranderen – net zoals u dat kent van echt houten parket. Voor vrienden van dit materiaal is dit feit slechts een teken van karakter en expressiviteit. De aanschafkosten zijn uiteraard iets hoger. Houtfineerfronten verrijken een pand echter dienovereenkomstig met hun blijvende waarde.

Esthetiek: Met hun natuurlijke schoonheid en elegantie zijn houtfineerfronten een ideale inrichtingspartner voor alle interieurstijlen. Of het nu om landhuisstijl of om een modern-puristisch ontwerp gaat – de levendige uitstraling van hout onderstreept elk inrichtingsconcept op overtuigende wijze. Fronten van echt hout harmoniëren met alle bekende materialen die voor keukens worden gebruikt.


DE CHIQUE

GELAKT FRONT VAN ECHT HOUT


Karakteristieken: Wanneer de elegante, natuurlijke uitstraling en het fijne structuurgevoel van hout gecombineerd worden met de kleur van uw keuze en een hoge mate van onderhoudsgemak, dan hebben we te maken met een gelakt front van echt hout. Het raamwerk van elke deur is vervaardigd van massief hout, wat een bijzondere stevigheid garandeert. Het binnenpaneel is gefineerd met echt hout. Dit heeft het voordeel dat de deuren lichter van gewicht zijn en daardoor langer meegaan. Bovendien zijn keukens van dit type minder duur dan keukens die volledig van massief hout zijn vervaardigd. In de laatste bewerkingsfase worden de fronten van echt hout voorzien van een beschermende lak die de oppervlakken slijtvast maakt. Aangezien gelakte fronten geen gelijmde randen hebben, is het niet nodig om de lijmnaden te reinigen zoals bij gecoate keukenfronten. Het onderhoud van volledig gesloten laklagen is betrekkelijk eenvoudig. De hoogwaardige lakafwerking maakt het sterke materiaal kras- en slijtvast.

Esthetiek: Inrichtingsconcepten die met dit materiaal zijn gepland, hebben een heerlijk huiselijke en zeer hoogwaardige uitstraling. Keukens en aangrenzende eet-, woon- en ontspanningsruimten kunnen worden gepland met gelakte fronten van echt hout als uit één stuk. Deze designvariant is bijzonder populair voor de nieuw geïnterpreteerde, moderne landhuisstijl. Een uitgebreide keuze aan verschillende lakkleuren biedt veel creatieve vormgevingsspeelruimte. Ook een mix van verschillende accentkleuren is kinderlijk eenvoudig te realiseren.


DE AUTHENTIEKE

FRONT VAN DIK FINEER

TreeTime

Karakteristieken: Puur natuur – elk TreeTime-front is uniek en absoluut onvergelijkbaar. Dat maakt ze zo uitzonderlijk. De eigentijdse fronten van echt hout worden gekenmerkt door een bijzonder dikke fineerlaag. Meesterlijk verwerkt, zijn er diverse frontuitvoeringen verkrijgbaar in kleurschakeringen van Beachwood tot Smoke. Sommige hebben een speciale oppervlakteafwerking, bijvoorbeeld een zandstraling, waardoor ze een bijzonder expressief uiterlijk hebben. Elk van de varianten in echt hout inspireert met een authentiek karakter en een eigen profiel. Een onopvallende beschermende laklaag beschermt de natuurlijke schoonheid van het hout tegen vocht, vuil en slijtage. Omdat ze sterk, duurzaam en slijtvast zijn, betalen de aanschafkosten van deze fronten zich al na enkele jaren terug.

Esthetiek: Als de keuken en de woonruimte één worden, zijn TreeTime-fronten van dik fineer een zeer goede keuze. Met of zonder houtnerf, bijna glad of met een duidelijk waarneembare textuur door bijv. borstelen of zandstralen – het natuurlijk gegroeide materiaal hout is en blijft een klassieker onder de materialen in de keuken- en meubelbouw. Verrassend aanpasbaar, laten TreeTime-fronten zich van hun beste kant zien in samenspel met andere materialen en in alle inrichtingsstijlen. In de landhuisstijl? Natuurlijk! Modern? Jazeker! TreeTime zorgt voor een opwaardering van elke keuken – niet alleen in complete ontwerpen, maar ook als accent voor losstaande meubels.


DE BUITENGEWONE

FRONT VAN STEENFINEER


Karakteristieken:  Het materiaal steen heeft mensen van oudsher gefascineerd. Dit stukje puur natuur wordt pas sinds een paar jaar gebruikt in de exclusieve keukenbouw. Het gebruik van het relatief zware materiaal wordt mogelijk gemaakt door een uitgekiende samenstelling van een plaat op basis van gecertificeerd houtmateriaal, waarop met grote vakkundigheid een laag echte steen is aangebracht. Geen twee fronten zijn precies hetzelfde – het zijn allemaal unieke exemplaren uit de diepe aardlagen van onze planeet. Het oppervlak is afgewerkt met een onopvallende beschermende lak. In het dagelijks gebruik van de keuken vertoont echte steen een hoge mate van onderhoudsgemak en slijtbestendigheid. Wie echt iets bijzonders zoekt, kan een inrichtingsoplossing met een prestigieus karakter realiseren met fronten van echte steen.

Esthetiek: Deze ‘look & feel’ is uniek: de echte steenlaag van dit meubelfront verfijnt elke ambiance met zijn buitengewone karakter. De fijne reliëfstructuren en de natuurlijke expressiviteit van het materiaal laten gebruikers genieten van esthetiek op het hoogste niveau. Het representatieve front komt vooral tot zijn recht bij architectonisch hoogwaardige inrichtingsconcepten in open ruimtes – bijvoorbeeld bij greeploze eilandoplossingen of ingebouwde hoge kasten en sideboards. Mensen met gevoel voor het buitengewone weten dit frontontwerp te waarderen. Omdat zij weten dat zij iets heel bijzonders in huis halen dat de esthetiek van hun pand doeltreffend onderstreept.

Opmerking! Steenfineer is een natuurproduct. Kleine kleurverschillen en veranderingen in structuur/
oppervlak
zijn geen reden voor reclamaties.


Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.