Inga heeft in mijn nieuwbouwwoning een geweldige keuken ontworpen. Zij denkt goed mee met wat mijn wensen zijn en draagt vele mogelijkheden aan waarbij zij de prijs ook goed in de gaten houdt. Zal haar diensten zeker bij familie en vrienden aanbevelen. Ben echt tevreden over haar ontwerp en vakkennis.

Marion, Horn


We waren toe aan een nieuwe keuken, maar kwamen niet uit de indeling. ( wel of niet aanbouwen, muurtje eruit of toch niet, kookeiland of niet…) Inga is komen kijken en heeft vervolgens 3 tekeningen voor ons gemaakt. Inga is professioneel en denkt goed met je mee. We hebben voor 1 van haar ontwerpen gekozen en zijn er heel tevreden mee.

Caroline, Roggel


Ik ben heeeeel tevreden. Inga heeft mij, zeer professioneel, stapje voor stapje begeleid naar het kiezen van, uitzoeken van een nieuwe vormgeving van mijn oude keuken, die een stuk praktischer is voor de beperkte ruimte waar ik over kan beschikken. Het is echt prachtig geworden. En ook tijdens het proces, als er een probleem rees, kwam ze na een telefoontje meteen naar me toe om vervolgens uren lang bezig te zijn om dat probleem op te lossen. En dat lukte altijd.En bij Inga kost dat echt niet meer, maar minder dan bij de grote keuken giganten. Ik vind haar bedrijfje echt een aanrader als je een persoonlijke en professionele begeleiding zoekt om een nieuwe keuken te realiseren.

Theo, Weert


Inga weet prachtige ontwerpen te realiseren. Geduldig denkt ze mee en neemt de hele ruimte mee in haar advies, van lichtinval tot de te creëeren sfeer met behulp van kleur en materiaal combinaties. Ze denkt mee over hoe de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten rekening houdend met wensen en budget. Ze is kundig, ervaren en heeft een prachtige showroom waar ze aan de hand van samples en een realistisch 3d ontwerp weet te begeleiden naar een geweldig eindresultaat voor een eerlijke prijs. Inga bedankt en veel succes gewenst!

L. Jacobs, Weert


Inga have been like someone from family through out my renovation project. No matter the time of the day or day of the week, Inga is always willing to help, listen to your questions and create pragmatist solutions. Inga showed me the way to make the plan of my house in a way that i didn’t think before, helped me to equip my kitchen with high quality products even without going to a shop, joined my bathroom shopping on whatsapp, assisted in the coloring and lighting of my house. Looking back, i can not imagine how i would manage to finalize this renovation without having Inga. I have a beautiful apartment now and majority of the credits are on her side. Many many thanks

Tuna, Amsterdam